top 5 beste inbouw bbq's [2024]

Op zoek naar een inbouw barbecue om jouw buitenkeuken helemaal compleet te maken? We hebben de 5 beste inbouw bbq’s van 2024 voor je verzameld. De prijzen en voorraad van de barbecues worden meerdere keren per dag automatisch geüpdatet.

Waarom zijn deze inbouw BBQ's de beste koop?

1. Cadac Meridian 3 Inbouw BBQ

Deze inbouw barbecue van Cadac staat bekend om zowel haar elegante uitstraling én professionele grillprestaties. Het rooster beschikt over de zogenaamde Cadac GreenGrill-coating, waardoor ‘ie hogere temperaturen aankan en de warmte beter verdeelt en behoudt tijdens het barbecueën. Met de heerlijkste barbecuegerechten als gevolg én minder gasverbruik, wel zo fijn!

Met 3 gasbranders, is dit een prima instapmodel inbouw barbecue voor in je buitenkeuken.

Een voordeel is de ingebouwde thermometer in het deksel, waardoor je tijdens het barbecueën de temperatuur van je vlees of andere barbecuegerechten goed in de gaten kan houden. Klaar met barbecueën? Deze inbouw barbecue is binnen no time schoon dankzij de uitneembare vetlade.

Cadac Inbouw BBQ Meridian 3

Koop nu bij:

bol.com (€599,00)
Prijzen geüpdatet op: 14 juni 2024 - 07:22
Inbouw barbecue 3 gasbranders

2. Boretti Ligorio Top Inbouw BBQ

Deze luxe en grote inbouw barbecue van Boretti beschikt over maar liefst 6 gasbranders. Met 3 onafhankelijk van elkaar opererende hoofdbranders van 3.8 kWh, een infrarood achter- en hoofdbrander én een zijbrander waarop je bijvoorbeeld sauzen en soepen bereidt, is dit een fantastische inbouw barbecue waarop je de lekkerste barbecuegerechten voor grote gezelschappen bereidt tot wel 15 personen tegelijk.

Deze Boretti inbouw bbq komt met alle features die je mag verwachten van een luxe Boretti barbecue. Zo beschikt het deksel over een ingebouwde thermometer en is het bedieningspaneel van roestvrijstaal. 

Boretti inbouw barbecue

3. Napoleon 500-Series RVS Inbouw BBQ

Deze inbouw bbq van het bekende barbecuemerk Napoleon mag niet in de top 5 ontbreken. De Napoleon 500-serie barbecue biedt alle voordelen die je van Napoleon mag verwachten, naadloos geïntegreerd in jouw ideale buitenkeuken.

Met 4 hoofdbranders en hoogwaardige roestvrijstalen constructie biedt deze inbouwbarbecue van Napoleon ongeëvenaarde kookprestaties en een lange levensduur. De dikke WAVE™ roestvrijstalen grillroosters van 9 mm zijn bijna onderhoudsvrij en zorgen voor perfecte grillresultaten.

Dankzij de nauwkeurige temperatuurregeling en ACCU-PROBE™ temperatuurmeter kun je gemakkelijk de perfecte barbecuegerechten bereiden.

Inbouwkeuken Napoleon

4. Grandhall Premium G3 Built-in BBQ

De Premium G3 inbouw barbecue van het merk Grandhall is een perfecte aanvulling voor je buitenkeuken. Deze barbecue kun je ook onder veranda’s en overkappingen plaatsen, waardoor je het hele jaar door kan barbecueën.

Het is een compacte inbouw barbecue waar je voor groepen tot 10 personen tegelijk op kan barbecueën. Deze inbouw barbecue beschikt over een dubbelwandige kap voor extra stevigheid.

De Grandhall Premium G3 beschikt onder andere over 3 krachtige gasbranders, een thermometer in het deksel en warmhoudrek, waarop je je zojuist bereide barbecuegerechten nog even lekker warmhoudt. Kortom: een zeer complete inbouw barbecue voor jouw buitenkeuken!

Grandhall barbecue

5. Napoleon Prestige Pro 500 Inbouw BBQ

In deze top 5 delen we nóg een inbouw barbecue van Napoleon. Dit is de Napoleon Grills Prestige Pro 500.

Het kook- en bedieningsgedeelte van deze Napoleon inbouwbarbecue is identiek aan dat van reguliere modellen, alleen ontbreken het onderstel en de zijbladen. Daardoor kun je ‘m helemaal naar wens inbouwen in jouw buitenkeuken.

De Napoleon Prestige PRO-serie is het topmodel van Napoleon. Dit is het instapmodel in deze serie en beschikt over 4 hoofdbranders en 1 infrarood achterbrander. Met de optionele Sizzle Zone upgrade kit kan een van de hoofdbranders worden vervangen, zodat ook de inbouwversie van de Prestige 500 PRO gerechten op hoge temperatuur kan bereiden.

Het deksel beschikt over binnenverlichting en maakt barbecuen in het donker mogelijk. Ook het bedieningspaneel beschikt over verlichting, zodat je precies kunt zien welke brander in gebruik is en welke niet. Een revolutionaire nieuwe functie is de bewegingssensor die de grillverlichting dimt of helderder maakt wanneer je in de buurt bent of er vanaf loopt.

Napoleon inbouw barbecue

Inbouw BBQ kopen: waar moet je op letten?

Ben je bourgondisch? Houd je van lekker eten, vrienden ontvangen en maak je graag de meest fantastische gerechten klaar? Een inbouwbarbecue is een absolute toevoeging aan jouw eigen buitenkeuken. Waar moet je allemaal rekening mee houden? 

  • Heb je de juiste maten? 
  • Past de inbouw BBQ bij het ontwerp van je buitenkeuken? 
  •  Hoeveel branders heb je nodig? 
  • Zoek je een bakplaat of een echte grill? 
  • Ga je hem zelf inbouw of laat je hem inbouwen? 

Heb je dat op een rij? Dan kun je een keuze gaan maken voor een inbouw BBQ die bij jou past! 

Verschillende merken inbouw barbecues

Als je gek bent op barbecueën, dan gaat er natuurlijk niets boven een buitenkeuken met barbecue. Een inbouw BBQ heb je in verschillende vormen en maten. Zo heb je barbecues van het merk Weber, maar ook NapoleonThe Big Green Egg, BorettiCadacKamado Joe 
en Grill Gurubieden verschillende inbouwbarbecues. 

Een Boretti inbouw BBQ is één van de meest populaire inbouwbarbecues. Waarom?

  • De kwaliteit van een Boretti inbouw BBQ is hoog.
  • Een Boretti inbouw BBQ is uitgerust met verschillende gasbranders, een zijbrander en een warmhoudrek.
  • Boretti is gemakklijk voor grote groepen.
  • Boretti is een bekend, Italiaans keukenmerk dat nu ook inbouwbarbecue heeft.

Ben je van plan om een BBQ inbouw te kopen? Doe dan eerst onderzoek naar de beste BBQ voor jou. Zo heb je áltijd een BBQ die past bij je wensen. Geloof ons: er is een inbouw BBQ voor iedereen.