top 5 beste the Bastard bbq [2024]

Vast geen onbekende als wij praten over een BBQ: de meest bekende Kamado BBQ. Hét origineel sinds 1974. Houden jullie van de gezelligheid die een BBQ met zich meebrengt? Een heerlijk stuk gegrild vlees met een mooi glas wijn, of een gouden rakker. Dan is de The Bastard BBQ écht iets voor jou. Deze eivormige barbecue is en een lust voor het oog en een écht genot om op te grillen. The Bastard gebruik je voor grillen, roken, slowcooking, bakken of stomen. De ideale barbecue voor de enthousiaste hobbykok

Wil je een Bastard BBQ kopen? Zie onze top 5! 

1. The Bastard medium

2. The Bastard large COmplete

3.The Bastard large solo

4. The Bastard compact

5. The Bastard XL

Waarom kies je voor een Bastard bbq?

Een stoere aanwinst voor je tuin, toch? En dat is niet geheel onbelangrijk. The Bastard is een échte blikvanger voor in de tuin. En dat is niet alles! De The Bastard is net als zijn concurrenten gemaakt van keramiek. Dit resulteert in een isolerende en reflecterende werking, wat binnen de kamado een luchtcirculatie creëert die bijdraagt aan een uniforme en smaakrijke bereiding.

Door de keramische basis: 

 • houdt de The Bastard het vocht in het voedsel vast;  
 • gaart de The Bastard de gerechten veel gelijkmatiger;
 • verbruikt de The Bastard veel minder houtskool dan een kogel BBQ;
 • én roest de The Bastard niet. 

Kies je voor een hardere houtskool soort die langer brandt kun je met een temperatuur van 100-110 graden Celcius met gemak 12 uur BBQ-en. Ideaal voor slowcooking, zoals pulled pork of een Brisket. 

De keramische BBQ kan een temperatuur bereiken van wel 400°C. Wanneer je bijvoorbeeld pizza wil bakken, een mooi stuk vlees wil grillen of groenten wil bereiden hoef je alleen de toevoer van zuurstof te vergroten.
Je kunt The Bastard ook in ieder seizoen, ongeacht de weersomstandigheden gebruiken. Al overtuigd om een The Bastard aan te schaffen?
 

8 voordelen van The bastard bbq

 1. Hoge kwaliteit: Kies voor een barbecue die is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals gietijzer, roestvrij staal en keramiek. Dit zorgt voor een lange levensduur en een optimale temperatuurbeheersing.
 2. Veelzijdigheid: Kies voor een barbecue die geschikt is voor verschillende kooktechnieken, zoals grillen, bakken, roken en slow cooking.
 3. Gemakkelijk te gebruiken: Kies voor een barbecue die eenvoudig in gebruik en schoon te maken is.
 4. Duurzaam: Kies voor een barbecue die is gemaakt van duurzame materialen en kan jarenlang meegaan.
 5. Design: Kies voor een barbecue die een strak design heeft dat past in elke tuin.
 6. Garantie: Kies voor een barbecue die wordt geleverd met een garantie.
 7. Klantvriendelijkheid: Kies voor een barbecue van een bedrijf met een uitstekende klantenservice.
 8. Community: Kies voor een barbecue van een bedrijf met een actieve community van gebruikers die tips en inspiratie delen.

KokenKoken