Kamado Joe BBQ kopen

Top 5 barbecues voor jou

Hey, BBQ-liefhebber. Jij bent op zoek naar de allerbeste Kamado Joe BBQ. Een keramische BBQ die helemaal past bij jou én je levensstijl. Een BBQ waar je je vrienden, grote broer en buurman jaloers mee gaat maken. Guess what… je zit op de goede pagina! De Kamado Joe BBQ is hip, fraai én doet wat hij moet doen; de allerbeste gerechten op tafel zetten. Wil je weten welke BBQ bij jou past? We geven je wat inspiratie. Gewoon om je op weg te helpen. Dit is onze top 5!  

1. Kamado Joe Junior

BBQ-aanbieders | Beste BBQ Kopen

2. Kamado Joe Classic III

BBQ-aanbieders | Beste BBQ Kopen

3. Kamado Joe Classic II

BBQ-aanbieders | Beste BBQ Kopen

4. Kamado Joe Big Joe II

BBQ-aanbieders | Beste BBQ Kopen

5. Kamado Joe Big Joe III

BBQ-aanbieders | Beste BBQ Kopen

Waarom een Kamado Joe BBQ kopen?

Eenvoudig grillen door accessoires en kwalitatief goede tools aan te bieden; met die gedachte is de Kamado Joe ontstaan. In tegenstelling tot andere Kamado BBQs worden er bij de Joe innovatieve accessoires meegeleverd waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is. Fijn voor beginners, maar ook ervaren BBQ-fans hebben enorm veel plezier van de Kamado Joe BBQ. Door de gebruiksvriendelijke keramische kookplaat en allerlei handige functies kun je je gerechten niet alleen grillen, maar ook bakken, roosteren of urenlang roken. Begint jouw maag ook al te knorren? Die van ons wel!  

Hoe gebruik je de Kamado Joe BBQ?

Geef toe; deze keramische BBQ is toch een blikvanger voor in je tuin of op je terras? Door zijn fraaie uiterlijk en vurig rode kleur valt deze unieke barbecue gelijk op. Dus hij is ook perfect te combineren met je buitenkeuken! Het klinkt allemaal wat ingewikkeld, zo’n keramische barbecue. Maar eigenlijk is het héél simpel. Je steekt de houtskool aan, zet het grillrooster erop en bakken maar! Je kunt de Kamado Joe gemakkelijk met de temperatuur spelen door de roostertjes aan de boven- en onderkant. Leg je vlees, vis of groenten op het rooster en bakken maar! Na iedere handerling sluit je de deksel, want zodra je dat doet, ontstaat er een hete luchtstroom. Zo wordt jouw gerecht heerlijk sappig, mals of knapperig. Aan tafel!