Top 5 beste Napoleon barbecues [2024]

Genieten van lange zomeravonden samen met vrienden, familie, collega’s of buurtjes? Dat kan met een Napoleon BBQ! Het Canadese bedrijf maakt als sinds 1976 barbecues. Je kunt je dus voorstellen dat ze al veel ervaring hebben in het ontwerpen van de perfecte barbecue voor jou. Of je nu gas, houtskool, elektrische, tafel of een buitenbarbecue zoekt; Napoleon Grills heeft voor iedereen een passende barbecue. De Napoleon BBQ is van topkwaliteit en gaat daardoor ontzettend lang mee. Je krijgt trouwens ook nog eens een levenslange garantie op de behuizing, de geëmailleerde deksel en het roestvrij stalen grillrooster.

1. Napoleon Grills Pro Charcoal Leg

2. Napoleon Grills Charcoal Kettle

3. Napoleon Grills Rogue

4. Napoleon Grills Phantom

5. Napoleon Grills Prestige

Napoleon BBQ houtskool

Een lust voor het oog en beste vriend voor iedere BBQ-liefhebber: een Napoleon houtskool BBQ. Met deze barbecue bereid je de meest geweldige gerechten mét authentieke rooksmaak. Je hebt de houtskool BBQ van Napoleon in verschillende maten. Dus of je nu met een groot gezelschap bent of met een gezellig klein groepje, voor iedereen is er een geschikte Napoleon.

De TRAVELQ™ PRO SERIE is de ideale barbecue voor thuis en onderweg. De tafelbarbecues hebben een relatief groot grilloppervlakte kun je met een groep van wel 9 man barbecueën. En door de zijhandgrepen is de elektrische tafelbarbecue ook nog eens makkelijk te verplaatsen. Wat wil je nog meer? 

Houtskool of gas bbq van Napoleon?

Twijfel je tussen een Napoleon gas BBQ en een houtskool BBQ van Napoleon? Weg moet die keuzestress! Met onze gietijzeren houtskoolinzet maak je van je Napoleon Prestige heel eenvoudig een houtskoolgrill en smoker voor die extra rooksmaak. Haal simpelweg de grillroosters en schroeiplaten weg, plaats de gietijzeren houtskoolbak op de branders, voeg houtskool toe en leg de grillroosters weer terug. Warm de houtskool op met de branders en je bent klaar om aan de slag te gaan. Maar pas op, want je visite zal snel willen terugkomen na een heerlijk avondje barbecueën bij jou thuis. 


KokenKoken